1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana nicku itp.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krepel7, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Czy da się zmienić nick bez podłączania konsoli do internetu? Mam konsole od tygodnia, patrzałem w opcjach i z tego co widzę to chyba trzeba się podłączyć żeby zmienić, ale może jednak są jakieś sposoby :) Xbox'a mam odkupionego i denerwuje mnie czyjś nick i chciałbym to zmienić . Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli nie maż podłączenia na tym profilu do internetu to możesz zmienić nazwę instrukcja:
    -W głównym menu masz tam 1 otwórz na pęd i obok też masz taki i tam masz te ostatnio uruchamiane gry i takie inne wchodzisz w to i dajesz profil i potem edytuj profil i nazwa profilu.
     
  4. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Albo po prostu usuń ten i stwórz nowy, własny.
     
  5. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    a za zmiane GT trzeba zabulić 800msp :/ :/ :/
     
  6. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko pewnie nie chcesz usuwać tego profilu bo dużo osiągnięć masz odblokowywanych.
     
  7. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Jest tylko jedno wyjście , podłączenie się do Live , i wydania 800 MSP

    Pozdrawiam
     
  8. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Szczerze mówiąc założenie nowego konta, nie jest głupim pomysłem. Będę mógł się chwalić, że wszystko sam zdobyłem . Dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam, temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. blackcherry341
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    565
  2. P.O.D.
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    863
  3. rafik14
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    406
  4. Devox4
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    702
  5. karol1212
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    2265
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum