1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana odświeżania telewizora...

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kuhar, Styczeń 20, 2009.

  1. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no więc chciałem zagrać sobie w grę, która standardowo była na dysku (takie jakby rybki) i w komunikacie zobaczyłem, że mam ustawione pal-50, a gra obsługuje tylko pal-60 - jak to zmienić? To jest odświeżanie ekranu zadaje się...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    A jaki masz TV? może za słaby i nie daje rady wyświetlić obrazu w 60hz
     
  4. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie znam modelu, ale to samsung lcd 27 cali - kupiłem go rok temu - hd ready , więc jest dość doby..
     
  5. siwy1400

    siwy1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienia systemu > Ustawienia konsoli > Wyświetlacz > Ustawienia PAL
     
  6. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam tam ustawień pal... mam jakby co nxe i xbox podpięty pod tv oryginalnym kablem hdmi od m$
     
Wczytywanie...

Poleć forum