1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana Okna Avatarow

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Andrus92, Marzec 31, 2010.

  1. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Chciałem zmienić te okno avatarow (niewiem jak to dokładnie nazwać ale chodzi mi o dashboard czy jakoś tak) wrzucam to na peindrave i wsadzam do konsoli i nic mi się nie pokazuje Mozę ktoś wie dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zły dział, masz powyżej 20 postów i powinieneś zadawać pytanie w innym miejscu niż "dla świeżaków"

    by the way, sprecyzuj pytanie bo nie za bardzo wiadomo o co Ci "chodzi" :)

    temat przeniesiony
     
  4. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha soorka to ostatni temat załozyłem. Chodzi mi czy mozna zmienic tło i Avatary w głownym menu odrazu po odpaleniu Xa? Bo te standardowe takie dziecinne.
     
  5. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz na myśli zmienić motyw/temat? można. Obrazek/Avatar też można :) pogrzeb w swoim profilu, edytuj go

    odpalam konsole... poczekaj

    edit: wchodzisz w "Moja konsola XBOX", profil, edytuj profil, obrazek gracza

    a żeby zmienić motyw -> moja konsola xbox, zmień motyw graficzny

    o to Ci chodziło ? :D
     
  6. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nie chodzi mi jakies dashboard czytałem na forum to kiedy ale nieumiem znalesc.
     
  7. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha.. a mozna jakos sciagnac , z neta jakiś Motyw czy trzeba tylko te wgrane?
    Bo czytałem na forum ze mozna aktualizować avatary.
     
  9. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, właśnie chodziło mi o menu konsoli.Zeby cos zmienic.
    Bo moim zdaniem jest trochę dziecinne te standartowe motywy,
     
  10. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zdecyduj sie o co Ci chodzi, czy o motyw graficzny czy o obrazek/avatar czy o najnowszy dashboard

    edit: edytuj posty, a nie piszesz następny!

    edit2: motywy/wygląd graficzny pobierasz z Xbox Live, ale możesz ustawić z pendrive'a swoją tapetę
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tylko z xbl ściągniesz albo z gry się odblokują obrazki.
     
  12. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie mi chodzi o Motyw Konsoli,czyli dashboard.Konsole mam nie przerobiona i niemam podłączonego do neta.
     
  13. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Motywy tylko z xbl ściągniesz.
     
  14. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozumiem.DO zamknięcia.dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum