1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana płyty glównej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez opeael2, Listopad 13, 2010.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mam pytanie

    posypał mi sie mój falcon, i teraz mam pytanie

    czy jakbym dorwał płytę główną od innego xbox to ona podejdzie (jasper?) ??
    chodzi mi o chłodzenie i napęd (mam hitachi mam klucz) i zasilacz 203 w

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, mozesz wymienic plyte glowna, wszystko bedzie pasowac. ale druga sprawa - czy to sie oplaca? nie lepiej kupic cala nowa konsole?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie stać mnie na nową konsole a myśle że płyte dostane taniej....

    dexter mógłbyś coś szerzej napisać jak to zrbić??chodzi mi o sprawy klucza w plycie głównej. czy mozna jakoś wgrac ten który mam z hitachi czy z plytą powinienem dostac owy klucz i podmienić go z tym w hitachi??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powinienes dostac z plyta klucz, bo jak nie to zaden naped nie bedziel pasowal. Chyba ze bedzie to plyta ktora spelnia warunki wykonania jtag-u.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha ok dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum