1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana postaci

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skolp111, Grudzień 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. skolp111

    skolp111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jaki sposób można ponownie wybrać postać? Przy pierwszym uruchomieniu wybrałem byle co, żeby tylko uruchomić, a teraz już nie ma tej możliwości mogę tylko stworzyć profil z obrazkiem widać ten wstęp wyboru na tym filmiku http://xboxforum.pl/oprogramowanie-f13/new-xbox-experience-oficjalna-wersja-5400.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli chodzi ci o zmienienie awatara, to wejdź w swój profil (z menu w którym włączasz grę) i wybierz "dostosuj mój awatar" czy coś w tym stylu.
     
  4. skolp111

    skolp111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem wejść w tą opcję i pisze, że brakuje aktualizacji i każe się łączyć z live (nie mogę bo mam przeróbkę)? Co mam teraz zrobić i czemu teraz mu brakuje aktualizacji a za pierwszym uruchomieniem to działało?
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie dlatego, że niedawno dodali gadżety dla awatarów i musi Ci się ściągnąć dodatkowe menu. Chyba jest możliwość wgrania tej aktualizacji offline.
     
  6. skols

    skols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kw
    Aktualizacja jest w nowych grach, np: FIFA 10 czy CoD:MW2 (zajmuje 128MB).
    Gra prosi o aktualizację przy pierwszym jej uruchomieniu.
     
  7. skolp111

    skolp111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale skoro to miałem na początku to teraz też powinno być a może trzeba skasować plik avatar data coś tam w parametrach systemu i wtedy będzie na nowo?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum