1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana regionu MOŻLIWA!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lordani, Marzec 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xbox 360 Game Hack 5.2 - Remove the region and media protection of 360 games - Digiex

    Nie wiem czy to prawda ale sa tam alikacje ktore niby maja zmieniac dowolnie regiony gier. Sprawdzal to ktos kiedys/ slyszal o tym? dziala to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale potrzebny jest JTAG konsoli... To jak się zrobi Homebrew i ogólnie XBR to wtedy NTSC też działa...
     
  4. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    YYYY co? nie zrozumiałem nic z tego co powiedziałeś. Ile takie cos kosztuje?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ok 130 zł za xbr.
    Ale i tak nie wszystkie konsole się nadają.
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przecież pisze w postach na tej stronie co podałeś że trzeba mieć jtag w konsoli . Więc na zwykłym ixtreme i tak nie odpali taka przerobiona gra .
     
  7. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A skad wiadomo jakie?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Poszukałbyś na forum to byś już wiedział zamiast pytać .
     
  9. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ps. gdzie takie cos w polsce zrobic?
     
  10. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    no to daje możliwość gry w PAL/NTSC tylko po cholere ci to jak w necie masz kupe wersji PAL ..., takie kombinowanie jak masz 2 jajka i obliczasz którym bardziej się najesz ... normalny człowiek ugotowałby po prostu dwa ..., czasami trzeba wyjasnic na banalnych przykładach :p
     
  12. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nawet gier z Xboxa 1 ktore wyszły tylko na NTSC? (czytaj Mortal Kombat Armageddon, która oczywiście jest wstecznie kompatybilna).
     
  13. sony90

    sony90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tu mowa o graniu na kopiach w innym regionie? Bo przeciez orginalne chodza czy to ntsc czy to pal
     
  14. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli są region free i nie ma to znaczenia czy oryginał czy kopia. Chce tylko wiedziec czy gra ktora jest na X1 i wysZła tylko na NTSC po tym hacku i spaczowaniu obrazu pogram w Mortala?
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  16. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No nie masz racji. Oryginalne NTSC nie będące Region Free nie pójdą na konsoli PAL

    @Autor:

    Poszukaj trochę i potem zadawaj pytania... Jeżeli masz nowy dashboard to i już nie możesz zrobić XBR
     
  19. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam za nowego dasha. Da sie go "postarzyć"??
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da... Więc temat wyczerpany
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum