1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana regionu ntsc na pal czy istnieje juz jakis sposób by uruchomic gre np jurassic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez odziem78, Kwiecień 12, 2012.

  1. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!!
    wiem ze to juz bylo kiedys opisane ale moze sie cos juz w tym kierunku zmienilo?
    wiec moje pytanie brzmi czy istnieje jakis program lub sposob jak zmianic regionu ntsc na pal ??? zalezy mi a grze grze jurassic park której nie ma nigdzie w wersji pal ani region free...
    proszę odpiszcie i podajcie jakis przyklad ....jesli istnieje wogole.....?
    kurna czemu nie ma jurassic park.... :confusion:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, niestety regionu gry nie zmienisz.
    Ale jest możliwość odpalenia tej gry na twojej konsoli, musisz ją przerobić na jtag/rgh wtedy wszystkie gry będzie czytać, niezależnie od regionu.
     
  4. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jtag chyba nie da rady przerobic ,co do rgh sie zastanawiam....czy gry wczesniejsze ktore chodzily pod 2.0 beda sie normalnie uruchamiac i zgrywac na dyskk bez potrzeby pachowania topology i uzywania nag.ishasza i nie sprawia problemow przy grach? (mowa o rgh) i ile bedzie trzeba czekac na rgh 2 ?
     
  5. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zmienisz regionu gry. Jedynie rgh.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    napęd wogóle możesz odłaczyć, bo do uruchamiania gier wystarczy mieć dysk twardy. To co podałeś możliwe jest tylko mając jtag/rgh i jeżeli zainstalujesz sobie dashlauncha na rgh to konsola jest automatycznie region free
     
  8. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a w gry pelne arcade tez bede mogl zagac ,jak je zainstalowac na dysk..?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak sie mam sprawa z aktualizacja na rh? sam bede nogl sja zrobis vez problemu?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    rgh się nie aktualizuje jak LT, raz wystarczy odwiedzić serwis ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum