1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana regionu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fragles123, Styczeń 26, 2016.

  1. fragles123

    fragles123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ile razy można zmienić region i z jaką częstotliwością ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Raz na 4 miesiące na koncie i dowolną ilość razy na www.

    Wysłane z PlayStation 2 przy użyciu Tapatalka.
     
  4. fragles123

    fragles123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    możesz rozszerzyć swoją wypowiedź ?
    Jaka jest różnica ?
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do niektórych operacji jak ostatnio do zdobycie bety TD wystarczy zmienić region lokalnie na stronie www (na dole jest taka opcja http://www.xbox.com/Shell/ChangeLocale)

    Dla zdobycia np. gry z golda na inny kraj to nie zawsze dział wtedy tylko zmiana regionu globalnie na stronie ms - nie xbox, ale jest blokada na kilka miesięcy.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do niektórych operacji jak ostatnio do zdobycie bety TD wystarczy zmienić region lokalnie na stronie www (na dole jest taka opcja http://www.xbox.com/Shell/ChangeLocale)

    Dla zdobycia np. gry z golda na inny kraj to nie zawsze dział wtedy tylko zmiana regionu globalnie na stronie ms - nie xbox, ale jest blokada na kilka miesięcy.
     
  7. fragles123

    fragles123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Proszę mnie oświecić
    Jeśli zmienię region na UK w konsoli a na stronie www zmienię region na polski
    to menu w konsoli będzie po polsku i zarazem wszystkie gry i aplikacje ?
    jeśli tak to czy Cortana będzie działać ?


    Chyba już wiem, przez www zmieniam tylko język i lokalizacje w przeglądarce ...
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 26, 2016
  8. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    736
    Polubienia:
    789
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak chcesz mieć po Polsku to na konsoli musisz mieć Polski i tam nic nie ruszać. A poprzez www jak zmieniasz lokalizację to masz w innym języku plus to co mają w markecie w tamtym regionie
     
Wczytywanie...

Poleć forum