1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana regionu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Badder, Styczeń 3, 2010.

  1. Badder

    Badder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Tak jak w temacie, chciałbym zmienić region mojej konsolki 360 tyle że na... Japan, gdyż mam takie gry, ale mi ich nie czyta. Czy jest na to jakiś sposób?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma. Dało się tak ze starymi grami i konsolami. Teraz już nie
     
  4. Badder

    Badder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A dlaczego, jeśli mogę wiedzieć?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To zadzwoń do M$ i się spytaj... Konsole mają blokadę regionalną i tyle
     
  6. Badder

    Badder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiem i włanie o to mi chodzi jak zdjąć to
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówię Ci że się nie da i tyle w temacie! Poszukałbyś to byś wiedział! Chcesz pograć to kupuj gry PAL lub Region Free!
    Ewentualnie jak masz przerobioną konsolę i starszy Kernel to możesz odpalać gry od razu z dysku
     
  8. Badder

    Badder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Słyszałem, ze jest taki modczip, żeby odpalać z innego regionu, ale nie widzę takiego na allegro
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To było do starych konsoli i gier... Mówię Ci, że się nie da a Ty dalej swoje...
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    i tyle w temacie
     
Wczytywanie...

Poleć forum