1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana regionu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krystian Tytoń, Kwiecień 13, 2012.

  1. Krystian Tytoń

    Krystian Tytoń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałbym się dowiedzieć jak zmienić region konta.Mam konto USA, a chciałbym zmienić na PL ponieważ zamówiłem MSP i nie mogę zakupić dodatku do "Call of Duty : World At War" który chciałem kupić. Może mi ktoś w tym pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie można :) musisz założyć nowe konto.
     
  4. Krystian Tytoń

    Krystian Tytoń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde a da sie jakos przeniesc Microsoft Pointy?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Możesz je wydać, a pobrana zawartość i tak będzie dostępna dla innych profili.
     
  6. Krystian Tytoń

    Krystian Tytoń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Chodzi o to ze dodatku na USA sie nie da zakupic :/
     
  7. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to niestety, ale raczej nic z tym nie zrobisz ... Jedyne rozwiazanie to tak jak napisal Ciesiel, wydac Ms'y i zalozyc nowe konto ;)
     
  8. Krystian Tytoń

    Krystian Tytoń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli inaczej mowiac Microsoft pointy w ****!!! :(
     
  9. MCCiura

    MCCiura Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Police (Szczecin)
    1 osoba to lubi.
  10. Krystian Tytoń

    Krystian Tytoń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodziło dokładnie oto ale zauważyłem że już tej opcji nie ma :/ Ale dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum