1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana rozdzielczości

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Arii, Lipiec 14, 2010.

  1. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Witam
    Moje pytanie jest następujące. Czy w jakiś sposób da się zmienić rozdzielczość ekranu w naszych konsolach? Gdy wchodzę w ustawienia konsoli pisze, aby zmienić rozdzielczość ekranu potrzebny jest kabel HD AV. Czy to prawda?
    Jaka jest standardowa rozdzielczość wyświetlana na naszych konsolach ?

    Pozdrawiam

    Ps. Gram na telewizorze 23'' LG M2362D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Google to twój przyjaciel. Wystarczy wpisać standardy rozdzielczości i będziesz miał
    Rozdzielczość ekranu ? Wikipedia, wolna encyklopedia
    Wystarczy poczytać :)

    A co do kabli, jak używasz standardowe kable AV / SCART to będziesz miał rozdzielczość PAL (SDTV) aby mieć HD to musi być HDMI lub kable komponent.

    Pozdrawiam
     
  4. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Mam kabel HDMI i obraz jest bardzo dobrej jakości :)

    Jednak na jednym z filmików widziałem jak rozdzielczość była zmieniana np. na 1920x1080. Szukałem u siebie i takiej opcji nie znalazłem.
     
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Bo na hdmi masz do wyboru 480p, 720p, 1080i, 1080p. A pewnie widziałeś jak ktoś miał na vga tam są rozdzielczości podane zamiast np. 1080p na vga masz 1920x1080.
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na HDMI - DVI też.
     
  7. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Czyli różnicy nie ma żadnej ? tak?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie ma ty na swoim kablu masz jak z epoki kamienia łupanego, zakup kabla hdmi rozwiąże problemy
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Przecież ma hdmi, ustaw 1080p i będzie git.
     
Wczytywanie...

Poleć forum