1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana strony interfejsu???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez osek00, Styczeń 2, 2009.

  1. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.normalnie po odpaleniu xboxa wyświetla się zielona strona interfejsu (gry), a mi od jakiegoś czasu odpala się na pomaranczowej (XBL) i nie wiem dlaczego.niby to błacha sprawa, ale jednak mnie to drażni i nie wiem jak to zmienić.proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    masz ogólnie problem z kolorami czy to tylko tło? bo jak tło to ja nie widzę żadnego problemu...
     
  4. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chodzi o kolor tylko o zakładkę interfejsu.odpala mi się na zakładce XBL a chcę żeby odpalało się na zakładce gry tak jak przedtem.
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    masz podpięty net? nie gram na live więc mogę się mylić ale spróbuj wyłączyć autologowanie. jak to zrobić jest już temat więc poszukja, chyba w poradnikach albo w dziale XBL
     
  6. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam podpiętego netu.już wyłonczałem autologowanie i jest tak samo.
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    aż poszedłem odpalić konsolę aby sprawdzić. ja takiego problemu nie miałem nawet jak podłączałem się do LIVE. ale skoro odpala się na opcji związanymi z siecią to musiałbyś zerknąć czy jakaś opcja się nie włączyła. a do sieci miałeś podłączoną ją?
     
  8. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nigdy nie podpinałem jej do sieci.xbl wszystko powyłączane nawet zablokowałem na hasło i dalej to samo odpala na zakładce xbl a nie gry.
     
  9. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    moze sprobuj zmienic opcje uruchamiania, masz tam do wyboru bodajze: odpal plyte, xbl oraz ten zielony interfejs (zapomnialem jak sie nazywa- nie mam teraz dostepu do konsoli:p )
     
  10. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem. Jest do wyboru- płyta, interfejs główny,i coś tam ...ale to nic nie zmienia
     
  11. Bartekk4

    Bartekk4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstaluj sobie nowego dasha....
    Na pewno tam Ci nie będzie nic przeszkadzać :)
    Zajmuje tylkjo 7mb wersja bez avatarów więc nie będzie przeszkadzać
     
  12. osek00

    osek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowałem tylko że avatarami (bo taką wersje znalazłem).wie ktoś jak je wyłączyć bo dla mnie są tragiczne!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum