1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana stylu menu xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez viper9595, Styczeń 1, 2011.

  1. viper9595

    viper9595 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. chcialbym sie dowiedziec jak zmienic menu w konsoli. chodzi mi dokladnie o to ze mam poprostu zwykle karty tak jakby w 2D a chcialbym je zmienic w 3D lub w tzw BLADE. prosze pomozcie.co zrobic zeby to zmienic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    O to Ci chodzi ?
    To NXE.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz stare menu to za zadne skarby nie wgrywaj nowego dasha:)
    masz konsole podanta na JTAG i to daje BARDZO DUZE mozliwosci
     
  5. viper9595

    viper9595 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozliwe ze w nowej konsli jest stare menu?podlaczalem go ostatnio do neta i zrobil aktualizacje, soft juz pod kinnect. konsola jest juz z tym najnowszym zasilaczem bodajze jasper sie nazywa.a co to jest to co napisales ten JTAG? a i wlasnie jak wgralem ten soft najnowszy przy podpieciu to zaczelo mi sie tak jakby jakos dziwnie menu zacinac:(nie zawsze chodzi plynnie tylko tak jakby doczytywal.
     
  6. viper9595

    viper9595 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to pierwsze jest w konsolach starszych bez HDMI mój kolega ma takie
    a jak chcesz to menu t znajdź sobie dasha starszego w wgraj do xboxa przez pendrive ;)
     
  8. arczi1985

    arczi1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mieście
    Chcialbys miec menu ze starszego dasha, a teraz posiadasz tego pod kinecta - a wiec niestety nie jest to możliwe, nie da sie zainstalowac starszego dasha od tego, ktory masz aktualnie w konsoli. Szczerze mowiac, to bardziej podobal mi sie ten starszy dash, NXE mi za bardzo nie podchodzi, ale wiadomo - kwestia gustu.
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Starego dashboardu sprzed New Xbox Experience nie da się już wgrac jeśli masz wgrany NXE -,- I nigdy nie będzie się dało, możesz tylko nowsze aktualizacje wgrywać.
     
  10. viper9595

    viper9595 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie ten starszy mi sie tez jakos bardziej podoba:( szkoda ze juz go miec nie moge:( ale dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum