1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana topologii z LT 3.0 na 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tom9054, Grudzień 13, 2012.

  1. tom9054

    tom9054 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie mam nagraną grę far cry 3 pod lt3.0, kolega ma lt2.0 teraz jak bym chciał przegrać ją koledze co musiałbym zrobić zgrać przez imgburn na komputer i przepuścić obraz przez abxg? tylko jak teraz ustawić program? i czy wogóle jest to możliwe jak jest dograny topology data.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zmienic topologie na lt 2 i nagrac jak zawsze wedlug poradnika na lt 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czym to nagrywałeś?
    Zwykłą nagrywarką? Czy może ihasem?
    Jak zwykłą to nic z tą płytą nie zrobisz bo nagrany obraz jest ucięty...
    Musisz koledze zassać na nowo obraz z netu i nagrać według poradnika LT 2.0.
     
    1 osoba to lubi.
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    I format sie zwie xgd3 .najlepiej z iso i sa tacy co kopia truncated dzialala. xgd 2 mozna zgrac i nagrywac odrazu
     
    1 osoba to lubi.
  6. tom9054

    tom9054 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra była nagrana ihasem, czyli rozumiem ze jak zgram ja na komputer i przepuszczę przez abxg skonfigurowany pod lt2.0 to gra będzie działać?
    dzięki za odp
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak, ale nie abgx tylko XBC. Poradnik jest w dziale ISO.
     
Wczytywanie...

Poleć forum