1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana WAVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tonder, Lipiec 3, 2010.

  1. Tonder

    Tonder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym zapytać jak z np wave 3 przerobić do wave 6 ? Musze to zrobić w grze 2010 FIFA World Cup ponieważ gra ma SS1 i chce zmienić na SS2 żeby bezpiecznie grać na LIVE, niestety pliki na TEJ stronie są tylko pod wave 6, a moja FIFA ma wave 3, chyba że to nie będzie przeszkadzać jak wgram pliki od wave 6 ? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgxem??? sciagnac odpowiednie pliki ze strony ustawic autofix w abgxisie i samo spat****e do poprawnego wava
     
  4. Tonder

    Tonder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz podać stronę o której wspominałeś ?
     
  5. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Użyj 360WavesPatchera, jest to lepszy sposób niż agbx360, ale najpierw "przeskanuj" agbxem, a potem załatać i nagraj, ja robiłem to z ok 15 grami i chodziły jak powinny, ale bezpieczeństwa nie gwarantuję, z resztą przy takich zmianach trzeba się liczyć z ryzykiem.
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Tak,ja też używam już dłuższy czas już tego 360 Waves Patchera wszystko śmiga elegancko,i nie ma tak dużo roboty jak z tym agbx360
     
  7. Tonder

    Tonder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, tylko że programem 360 Waves Patcher nie przerobie do wave 6, maksymalnie do wave 4 i tu jest problem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum