1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana Wave

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez groszek17, Październik 31, 2010.

  1. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, prosiłbym o poradę jak zmienic wave obojetnie jakiej gry do przerobki ktora czyta wave 3 ? i jednoczesnie chcialem sie spytac o nazwe strony internetowej w ktorej szlo sprawdzic bez sciagania gry jakie ma wave . z gory dziekuje , za sensowne i na temat odpowiedzi poleci dziekuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sluzy do tego program 360 Waves Patcher jest bardzo prosty w obsludze dzieki niemu zmienisz wave i wyswietli ci jaki wave ma dana gra
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  5. majorca

    majorca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    ja osobiście używam 3rd.wave.patch (google it), wszystko bez problemu.
     
  6. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    moglbys cos wiecej o tym programie napisac ? ;)
     
  7. majorca

    majorca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    jasne, był już o tym temat tutaj http://xboxforum.pl/kosz-f53/3rd-wave-patch-27599.html, ściągamy, otwieramy i mamy do wyboru tylko dwie opcje więc nie będzie problemu ze zrobieniem tego. wybieramy plik obrazu, później wybieramy plik "v14-15.ppf", klikamy "Apply", czekamy kilka sekund i można nagrywać. ogólnie patcher kierowany jest do tych co posiadają starsze wersje i 1.4/5. ja osobiście pat****e tym wszystkie gry i nie miałem jeszcze żadnego problemu. pozdrawiam
     
  8. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    dzieki za odpowiedzi , jednak uzylem 3rd wave patch bo jest latwy w obsludze , gra dziala bez zarzutu. ;) temat mozna zamknac
     
  9. majorca

    majorca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    no i gitara, pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum