1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiana Wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dani13, Grudzień 21, 2010.

  1. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Mam AC: Brotherhood ściągnięte i jest Wave 3 a ja chciałbym ją przerobić na Wave 9. Jak mam to zrobić,bo wavespatcher ma rtlko do 7 a ja chce 9. Proszę o pomoc

    Pomoże ktoś
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak przepuścisz przez AbgX to wróci ci do wersji oryginalnej wave
     
  4. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale już przepuściłem dałem tam na level 3 i jak patrze w wavespatcher to dalej pisze ze ma wave 3
     
  5. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a nie sciągnoles czasem wersji od emocore88 czyli szopsquad. Bo ja kiedyś ściągałem od szposquad i oni zmieniają wave w grze i potem się nie da z tym nic zrobić. Poszukaj innej wersji gry i ściągnij jeszcze raz.
     
  6. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale ja miałem Wave9 i przerobiłem na Wave 3 a teraz chce zpowrotem na Wave 9 czyli oni nie zmienili wave
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak mam wgrać ręcznie?
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrobiłem tak ale jak csprawdzam Waves 360 to dalej pisze Wave 3
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wgraj recznie - zakladla manualy patch or extract files w abgxsie
     
  12. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale jak?
    Proszę o jakiś tutorial chociaż jak wgrać ręcznie Wave 9
    Proszę bardzo
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    scigasz pfi i video z wave 9 wgrywasz w odpowiednich opcjach w abgxsie - w tej zakładce co ci podałem (oprzędzając twoje pytanie chodzi o te ktore maja w nazwie pfi i video) i tyle dajesz launch i leci. Troche logiki chlopie a nie tylko JAK i JAK
     
  14. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy mógłby dać linka do video i pfi z Wave 9?
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poszukaj na abgx360.net (tam masz tylko video ale powinno wystarczyc
     
  16. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na pewno wystarczy samo video?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pfi dociagnie abgx
    w sumie to ja bedziesz miał to video w katalogu abgxa to sam powinien naprawic po d warunkiem ze bedzie usatwiony poprawnie (miedzy innymi na level 3)
     
  18. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy mógłbys napisać jak to mam być ustawione aby było poprawnie? Wszystko
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mogłbym ale nie lubie podawac wszystko na tacy swiezakom. poszukaj na forum jest pare poradnikow pozatym ustawinie abgxa to 5 klinkniec max
     
  20. Cirdan

    Cirdan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnij sobie 360WavesPatcher...łatwy w obsłudze programik....możesz sobie za jego pomocą ściągnąć potrzebny Wave i zamontować w ISO gry...
     
Wczytywanie...

Poleć forum