1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana wyglądu menu głównego X-a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zajczak, Styczeń 9, 2011.

  1. zajczak

    zajczak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myslowice
    witam

    Mam pytanie i prośbę jak to zrobić jeśli się da. Mam nieprzerobioną konsolę i nie zamierzam przerabiać póki co. Nie wiem na ile ta informacja jest ważna ale podaje. Widziałem u kumpla co ma PS3, że może zmieniać wygląd głównego menu konsoli. Tz ma jakieś inne tło itp. Czy na naszych Xach też tak się da? Chodzi mi o menu gdzie mam wszystkie biblioteki (gier, wideo,obrazów), zbox live itp. Teraz mam zwykłe zielone tło a chciałby dodać coś swojego. Podziękuje za pomoc. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Przeczytaj TEN temat , a motywy znajdziesz w moim podpisie pod postem.
     
  4. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    mój kolega ma tak że jak wkłada gre to menu mu sie zmienia zależnie od gry
     
  5. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tego nie ma xboxie, ale nie wiem co ci dadzą takie pierdoły -.- ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak nie ma jak jest:)
     
  7. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    zapodaj cos przydalo by sie cos takiego :)
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kilka postow wyzej jest :)
     
  9. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale tam nie ma tego ze motyw sie zmienia adekwatnie do gry :)
    a Ty wlasnie napisales "jak nie ma jak jest" potym gdy kolega napisal ze nie ma takiego czego :)
     
  10. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wrzucasz płytę do napędu to pojawia ci się tło tej gry - ciekawe -.-
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Niedoczytalem myslalem ze chodzi Ci o to ze wogule sie nie da zmienic tla nawet recznie:)
     
  12. radoslaw17@interia.pl

    radoslaw17@interia.pl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    No niewiem moj kumpel przy mnie włączył nfshp tam jakąś aktualizację menu i teraz ma menu pod nfshp
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jedyne co się zmienia po włożeniu płytki to "kafelek" Zagraj w, nic więcej
    Do zmiany wyglądu Dashboarda służą motywy, są darmowe i "płatne".
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a ma ktos moze motyw z blac ops oczywiscie darmowy:)
     
  15. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    heh sąsiad sąsiad , widzę , że jakoś Ty też nie bardzo czytasz moje wypociny ;-))
    U mnie znajdziesz.....
     
  16. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z black ops chyba tylko płatne są :p
     
  17. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej a ja nie moge uruchomic programu USB Xtaf GUI 32b bo pisze mi,że aplikacjan ie została właściwie zainicjowana jak sobie z tmy poradzic?
     
  18. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Ściągnąć z innego źródła. Ta ze strony z opisem u mnie też nie działała.
     
  19. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z innego zrodła jak ściągne to jest to samo
     
  20. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    aaaaaaa NET Framework (chyba).
     
Wczytywanie...

Poleć forum