1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmiana z NTSC na PAL poradnik ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez filip2012, Luty 25, 2010.

  1. filip2012

    filip2012 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzisiaj znalazłem na xbox360iso.com poradnik jak zmienić region gry z NTSC na RF czy to może działać?? Co o tym sądzicie?:D
    link do poradnika ENG
    poradnik przetłumaczony translatorem google :p co wy na to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To się dało zrobić ALE dawno. W starych konsolach i ze starymi grami. Teraz nie ma jak
     
  4. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    to by to nie zadziało na BC 2 ??
     
  5. filip2012

    filip2012 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale było podczepione pod temat o BBC2 XBOX360 ISO
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj i napisz...

    Wiem, że zmienianie systemów gier nie działa już od dość dawna. MOŻE się coś zmieniło
     
  7. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    tzn co to działa na BC 2 ?
     
  8. filip2012

    filip2012 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety tego nie będę próbował ponieważ
    1. Mam wolny neta i nie chce mi się ściągać 7 gb na (darmo?) przez 2 dni
    2.wole poczekać już na polską wersje :pi będę pewny że mi pójdzie :p

    Mgpapol11- nie wiem właśnie zarejestruj sie tu i zobacz tą rozmowę :p http://xbox360iso.com/showthread.php?t=184866&page=7
     
  9. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    no czytałem ale nie ma tam żadnej odpowiedzi tylko pier.. o ***** Marynie . :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum