1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmiena wave

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez AvePasy, Listopad 14, 2010.

  1. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy na przerobce 1,6 pogram na kinekcie, czyli bede mogl zmienic wave gry, na 3?(wiadomo nowy dash;p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, o ile zaktualizujesz konsole do najnowszego dasha.

    A i pewnie w gry które wyjdą po AC:B nie zagrasz do czasu LT+.
     
  4. kaslapek

    kaslapek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    Dlaczego?? Czyli zeby grac w najnowsze gry trzeba bedzie ponownie przerobic konsole?? Czy wystarczy zmienic WAVE np na 3 ??
     
  5. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    nowe gry są zabezpieczone AP 2.5. Jeżeli masz liteona i nie upgrade'owałeś jeszcze dasha z 9199 na ten kinect'owy możesz to obejść. Musisz ściągnąć path z KINECT ADVENTURES i KINECT ANIMALS oraz BETE nowego dasha. Sposób jest dokładnie opisany gdzieś na forum. Ja tak zrobiłem i assassins działa. Kinecta jeszcze nie mam ale podejrzewam że będzie działał. Pozdro
     
  6. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    osobiście nie rozumiem ludzi zamęczających się przerabianiem wave pod swoją przeróbkę od czego jest activate.iso przejmujesz się tylko czy obraz jest ok nie interesuje cie czy wave 3 czy 9 po prostu wypalasz i grasz nie łatwiej tak :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum