1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmieniajaca sie godzina

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AuSeR, Styczeń 18, 2009.

  1. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Zawsze jak zmieniam godzine np. w Sobote to sobie ustwaiam date godzine no i rok.A jak wlacze w Niedziele to juz zawsze jest inna godzina i data jest tak codziennie!Mam ustawiony LOdnon bo pisze +00 i wylaczony czas letni
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odłączasz konsolę od zasilania ?
     
  4. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Ja czesto konsole wylaczam od zasilania, bo raz gram w jednym pokoju raz w drugim i denerwuje mnie ta zmieniajaca sie ciagle godzina ;| nie da sie tego ustawic jakos, zeby sie nie zmienialas pomimo odlaczania zasilacza od prądu ??
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety, być może w slimie to się zmieni, bo o ile się nie mylę w Jasperze również data się "resetuje" po odłączeniu konsoli od zasilania.
     
  6. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Mi się zawsze godzina ustawia jak zaloguję się do xLive ;) więc mi ten problem nie przeszkadza ;)
     
  7. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Czyli to jest chyba wlasnie od tego ,ze wylaczam od zasilania jak nie gram by zaoszczedzic na pradzie ;D
     
  8. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak to jest to, zegar się resetuje na datę i godzinę ustawioną fabrycznie w sumie mogli zamontować jakąś baterię w konsoli
     
  9. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Mogliby Mogli heh no ale coz tyle ,ze to wnerwia bo musze patrzec na komurke i tam pisze godzina a yak to bym zobaczył na X'ie
     
Wczytywanie...

Poleć forum