1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zmienienie menu ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacper9507, Grudzień 3, 2009.

  1. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam Jak zmienić wygląd menu nie chodzi mi o tapetę czy wo gulę się da ?
    Z GÓRY DZIĘKI ZA ODP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak musisz kupic lub wgrac premium thema byl taki post ze dawali premium theme na RS i potem przez kabel wysylasz to do xboxa niewiem czy jak nagrasz to na plytke czy to bedzie dzialac
     
  4. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można również pobrać themesy przez live'a za określoną ilość ms points.
     
  5. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A za darmo niema jakiś takich menu ? i czy da się to nie przez kabel wgrać ?
     
  6. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Hmm Darmowy theme premium jest Forzy 3 i 1vs100 tzn ostatnio byly za free :)
     
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    a bez kabla da się to wgrać do Xbox 360 ?
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Musisz rozkręcić dysk i podpiąc go do portu sata w pc.

    tepete możesz zmienić za darmo bez live.

    1.Wrzucasz tapety (wszystko jedno jakie) na pendrive
    2.Podłączasz pendrive.
    3.Biblioteka obrazów
    4.Pamięc zewnętrzna
    5.Najeżdżasz na dany plik i klikasz Y i ustawiasz tapetę.
     
  9. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ale mi dokładnie nie o to chodzi mi chodzi aby zmienić wygląd menu nie tapety czyli np tych kart itp .
     
  10. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Nie ma takiej możliwości
     
  11. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  12. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Koniec tego tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum