1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmieniłem nazwę folderu rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez clubx, Luty 12, 2014.

  1. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przez freezille przez przypadek zmieniłem nazwę folderu z grą np 4535643 na 4, jak moge sprawdzić co wcześniej tam pisało?:) da się jakoś cofnąć??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co znajduje się w tym folderze? Bo można to sprawdzić.
     
  4. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak chcę otworzyć to mi wyskakuje jakiś błąd;/ ale żadna gra nie została usunięta więc może to było coś mało ważnego:)
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Połącz się na nowo z FTP i wejdź do tego folderu - jeżeli dalej występuje błąd to napisz jaki.

    PS. Filezilla to crap, używaj np. totalcmd, WinSCP
     
  6. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe że przez freezille mam zerwanie połączenia zawsze po przesłaniu około 3gb plików? Wtedy muszę wyjsc do dasha ms i uruchomic fsd jeszcze raz.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w innym programie np. Totalcmd (używam go i polecam), ewentualnie na innym kablu.
     
  8. clubx

    clubx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzałem na 2 kablach, może to przez program;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum