1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmieniony napęd +wgrany lt 3.0 -> jakie ryzyko grania w stare gry na live?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gany259, Wrzesień 12, 2012.

  1. Gany259

    Gany259 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek, Poland
    Witam
    Jakiś rok temu wszystko było takie proste, kupowałem najtansza płyte DL , wypalałem gre i nawet robiłem aktualizacje gier przed premierą drwiąc sobie z liva przez setki godzin grania . Teraz z tego co widze dużo sie pozmieniało a jeszcze więcej nie rozumiem, poczytałem co nieco i juz wiem jak poprawnie zadać pytanie zebyście wiedzieli o co mi chodzi. Mam konsole w której jest inny napęd niz fabrycznie + przeróbka lt 3.0 . Z tego co wyczytałem to wiem, ze jesli mamy "nieoryginalny napęd" to nie pogram w nowsze gry. Akurat to mnie nie boli-bo konsole kupiłem po to żeby grać w battlefield bad company 2 na live ( a jak wiemy ta gra jest juz stara). No i powstaje pytanie, czy mając LT 3.0 mogę grać w stare gry na live mimo że mam inny napęd? Mam nadzieję że wyraziłem sie jasno i mi pomożecie :)
    Z góry dziękuje za jakiekolwiek zainteresowanie, pozdro-tomasz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gany259

    Gany259 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek, Poland
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    możesz dostać bana za inny napęd lub inny FW. Teraz MS nie banuje a kiedy zacznie nie wiadomo. Jak chcesz pospekulować o tym z innymi to masz całą mase tematów o tym.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Gany259

    Gany259 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek, Poland
    okej to teraz kolejne 2 pytania, czy jak bede grał offline bez podłączania do neta to moge zostać oflagowany?
    Drugie pytanie, czy jak podłącze teraz konsole do neta tylko i wyłącznie żeby pobrać jakies dema gier lub inne podobe rzeczy(bez pirata w napędzie) to wykryją?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Do dem ci zbedny xbox live na stronach a dash na xbox.com .bez fabrycznego napedu lt 3.0 nic ci nie da nawet nowych gier nie pograsz. A na live za sporf ban
     
  7. Gany259

    Gany259 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek, Poland
    Dzieki, juz wiem wszystko. No nic, to do czasu uzbierania kasy na nowy napęd nie pozostało mi nic jak grać na singlu w jakieks klasyki. Pozdro
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Okolo 100zl. Wszystkie gry format xgd2 beda chodzic kwestia dasha
     
  9. Gany259

    Gany259 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek, Poland
    kwestia dasha tzn? chodzi Ci o to ze poprostu jezlei jakas gdx2 potrzebuje updatu dasha to mam go pobrac ze strony , zainstalowac na xboxie i grac ?
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Xgd2 dash.kwestia ze 13chyba bys musial wgrac ofw i usunac sporf. Jaja moga byc
     
Wczytywanie...

Poleć forum