1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zmniejszony rozmiar COD-a.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smyk99, Grudzień 15, 2013.

  1. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam!
    Postanowiłem wgrać sobie spolszczenie do gry Call Of Duty Ghosts. Przekonwertowałem plik ISO ---> XEX, usunąłem folder english (czy coś takiego) i wkleiłem spolszczenie. Po przekonwertowaniu XEX -------> ISO gra zmieniła rozmiar z 8.1 GB na 7.61 GB.
    1. Czy to przez wadliwe spolszczenie?
    2. Czy po wypaleniu gra będzie działała?
    3. Czy coś może zrobiłem nie tak.

    Z góry dzięki :)

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skyDragon

    skyDragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    212
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kęty
    Pytanie jaką masz przeróbke? Jak lt to nie pójdzie.

    Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Owszem mam Lt 3.0, więc nie da się jakkolwiek wgrywać spolszczenia do gier pod Lt??
     
  5. skyDragon

    skyDragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    212
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kęty
    Nie, najlepiej ściągnij polską wersje i będziesz miał spokój.

    Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Dzięki, do zamknięcia.
     
  7. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm a ja mam GTAIV w PL, napisy dodane z wersji PC, da się tak zrobić tylko trzeba się namęczyć a i niewolno grać podpięty do internetu.
     
  8. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Wszystko spoko, ale usunąłem już grę. Na przyszłość będę ściągał w PL.
     
Wczytywanie...

Poleć forum