1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znikajaca broń w trybie MP Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zenonlaskowik, Marzec 8, 2010.

  1. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jak w temacie nagralem gierke na plycie (2plyty zmarnowalem na nia ) ta bedzie trzecia i sprawdzilem abgxem i cos tam sciagnelo i zaktualizowalo ,nagralem ja imgburnem 2,4 standardowo i wszystko dziala pieknie ale nieraz (teraz ta anomalia dzieje sie czesciej) tz podczas granai w sieci po ktoryms respowanie bron momentalnei znika mi z reki i neimoge nic zrobic ani strzelac ani wesjc do pojazdu dodam ze w tym momencie kiedy bron znika plytka chodzi cieszej albo wogole niechodzi tak mi sie wydaje dlaczego mam taki blad czyto jest tak jak z tym nowym FF XIII ?? trzeba jakiegos fixa zeby to "zalatac " prawdopodobnie blad lezy po stronie niekompletnego pliku odpowiedzialnego za obraz tak mi sie wydaje abgx niepomogl to przynajmniej wy cos podpowiedzcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra nagrana tak się dzieje nie doczytuje tekstur albo plik iso uszkodzony polecam kupić orginała i zmien konsolę na nieprzerobioną nie dlugo dostaniesz bana tylko czekać, wiem ze wolisz przeróbkę ale singiel to nie to samo co Multi
     
  4. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Po prostu sciągnij inny plik iso, bo wątpie zebys posłuchał porady kolegi wyżej;]
     
  5. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    watpliwa sprawa masz racje :) drodzy lduzie powiedzcie jaka wersja jest w 10% sprawna ?
     
  6. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Może poprostu zgraj gre na dysk jezeli grasz z plyty;]
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa

    ta ze sklepu:)
     
  8. Gruby0225

    Gruby0225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Masz absoultna racje mam orginała i nie zuważyłem znikania broni;D
     
  9. SzaKii

    SzaKii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobiony xboxie nic do tego nie ma ;] bo mialem xklocka nie przerobionego i sie wieszal mi jak gralem na necie na forzy 3 i mam podobna sytuacje co ziomek u gory tez mi znika czasami bron i nic nie moge z tym zrobic jak chce wyjesc z gry to mi sie xbox wiesza.
    Moze z xboxie mam cos nie teges jak sie spie... to go na wgarancji oddam i tyle;] heheh jak sobie ktos z czyms takim poradzi to niech napisze ;]
     
  10. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze jakis nowy typ zabezpieczen jak to bylo z GTA IV na PC - "pijany" Niko ;)
     
  11. SzaKii

    SzaKii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja zgralem gierke na dysk twardy i juz nie mam z tym problemu heheh pozdrawiam ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum