1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znikajaca broń w trybie MP Battlefield Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zenonlaskowik, Marzec 8, 2010.

  1. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jak w temacie nagralem gierke na plycie (2plyty zmarnowalem na nia ) ta bedzie trzecia i sprawdzilem abgxem i cos tam sciagnelo i zaktualizowalo ,nagralem ja imgburnem 2,4 standardowo i wszystko dziala pieknie ale nieraz (teraz ta anomalia dzieje sie czesciej) tz podczas granai w sieci po ktoryms respowanie bron momentalnei znika mi z reki i neimoge nic zrobic ani strzelac ani wesjc do pojazdu dodam ze w tym momencie kiedy bron znika plytka chodzi cieszej albo wogole niechodzi tak mi sie wydaje dlaczego mam taki blad czyto jest tak jak z tym nowym FF XIII ?? trzeba jakiegos fixa zeby to "zalatac " prawdopodobnie blad lezy po stronie niekompletnego pliku odpowiedzialnego za obraz tak mi sie wydaje abgx niepomogl to przynajmniej wy cos podpowiedzcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra nagrana tak się dzieje nie doczytuje tekstur albo plik iso uszkodzony polecam kupić orginała i zmien konsolę na nieprzerobioną nie dlugo dostaniesz bana tylko czekać, wiem ze wolisz przeróbkę ale singiel to nie to samo co Multi
     
  4. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Po prostu sciągnij inny plik iso, bo wątpie zebys posłuchał porady kolegi wyżej;]
     
  5. zenonlaskowik

    zenonlaskowik Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    watpliwa sprawa masz racje :) drodzy lduzie powiedzcie jaka wersja jest w 10% sprawna ?
     
  6. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Może poprostu zgraj gre na dysk jezeli grasz z plyty;]
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa

    ta ze sklepu:)
     
  8. Gruby0225

    Gruby0225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Masz absoultna racje mam orginała i nie zuważyłem znikania broni;D
     
  9. SzaKii

    SzaKii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobiony xboxie nic do tego nie ma ;] bo mialem xklocka nie przerobionego i sie wieszal mi jak gralem na necie na forzy 3 i mam podobna sytuacje co ziomek u gory tez mi znika czasami bron i nic nie moge z tym zrobic jak chce wyjesc z gry to mi sie xbox wiesza.
    Moze z xboxie mam cos nie teges jak sie spie... to go na wgarancji oddam i tyle;] heheh jak sobie ktos z czyms takim poradzi to niech napisze ;]
     
  10. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze jakis nowy typ zabezpieczen jak to bylo z GTA IV na PC - "pijany" Niko ;)
     
  11. SzaKii

    SzaKii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja zgralem gierke na dysk twardy i juz nie mam z tym problemu heheh pozdrawiam ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum