1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

znikający dźwięk dd w amplitunerze

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez jerryd, Lipiec 8, 2009.

  1. jerryd

    jerryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,
    Prośba o info, czy ktoś miała podobny objaw: Xbox podłączonym optykiem do amplitunera Yamahy, co jakiś znika i pojawia się dźwięk, dzieje się tak nie zależnie od gry, czy odtwarzanego filmu. Być może to nie problem z konsolą tylko z amplitunerem ale póki co nie mam możliwości sprawdzenie na innym sprzęcie, być może ktoś miał podobne objawy i zna powód - wdzięczny będę za info.
    pzdr
    JD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    ja mam tak samo na sprzęcie marki Thomson ale to jest chyba normalne bo kumpel właśnie ma Yamahe i też tak mu się dzieje także ni ma się czym przejmować:)
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    hmm...przegrzanie w kosnoli/amplitunerku,kabel przerywa...innej opcji nie widze
     
  5. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    w konsoli to napewno nie bo to samo (w moim przypadku) dzieje się gdy oglądam film z dvd, czyli automatycznie kabel też odpada ale może faktycznie w amp. lub to jakaś blokada przed przegrzaniem jest:)
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niektore glosniki(np logtechy ktore mam,z-5500) maja taka 'blokade'-dekoder sie przegrzewaja-dzwiek nie leci,sub sie przegrzewa-zmniejsza glosnosc


    stawialbym na ampli


    ale w xboxie tez moze jakis czip za dekodowanie odpowiedzialny sie przegrzewac
     
  7. VaTeD

    VaTeD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sławków
    Mam podobny problem tylko że u mnie wygląda tak:
    Leci sobie filmik początkowy gry (lub ten który się pojawi jak za długo nic nie przycisnę) np w Prototype, po chwili zacina się na chwilę dźwięk, a po ułamku sekundy cały filmik. :/ Lecz trwa to max 0.5 sek, a później po jakichś 10 sek sytuacja się powtarza :/

    Ps. Dzieje się tak tylko przy filmikach początkowych, w grze jeśli jest jakikolwiek filmik nic takiego nie występuje :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum