1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Znikający" firmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DiabloIII, Grudzień 27, 2011.

  1. DiabloIII

    DiabloIII Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam teraz taką dziwną sytuację, po rzekomo udanej przeróbce i weryfikacji normalnie mi komputer widzi napęd, pokazuje wszystkie info.

    Ale jak odepnę od kompa i przypnę z powrotem to go w ogóle nie wykrywa, biorę w ciemno lito-on erase i zabawa z wgraniem firmware zaczyna się odnowa, i tak można w kółko.

    Można coś zaradzić na to żeby przeróbka nie "znikała"?, bo teraz po podłączeniu do xboxa w ogóle nie widzi płyt, normalnie jakby laser siadł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uszkodzona elektronika, trzeba wymienić

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum