1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znikający obraz w czasie gry !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marell, Październik 18, 2010.

  1. marell

    marell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    na wstępie muszę napisać że trochę jestem zniesmaczony tym że problem ze swoim xboxem mogę opisać w dziale "Świeżaki" ale skoro mogę tylko tu to trudno, tonący brzytwy się złapie...
    A więc... do pewnego dnia grałem na monitorze LG z wejściem HDMI na jakimś niedrogim kablu ale śmigało i było ok do czasu jak zakupiłem sobie nowy telewizor również LG (led) ale po podłączeniu xboxa do telewizora tym samym kablem zauważyłem że obraz i dźwięk znika co pewien nieregularny czas na około 0,5 s. do czasu gdy któregoś dnia włączam konsole ale obrazu i dźwięku wogule niema a na telewizorze wyświetla się napis "brak sygnału" gdy podłączam xboxa znowu pod monitor to obrazu też niema ale monitor czuje że dostaje sygnał.
    Może ma ktoś jakieś sugestie ?
    Będę wdzięczny za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Sprawdź na innym kablu HDMI. Dociśnij dobrze kabel ( nie przesadzaj!) , możesz również zobaczyć jak jest na kablu SCART , który był w zestawie.
     
  4. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Spróbuj na innym tv z hdmi.
     
  5. marell

    marell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, na tym kablu z zestawu działa ok z tą różnicą że jakość obrazu nie jest taka jak na HDMI :( ...ale działa.
     
  6. marell

    marell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem na monitorze którego kiedyś używałem ale obraz jest ciemny.
     
  7. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    kup inny kabel? jeśli to jego wina?
     
Wczytywanie...

Poleć forum