1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zniknięcie pudełek i okładek gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matty.Fire, Wrzesień 29, 2013.

  1. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam , zaczniemy tak, mój dash 2.0.16203.0 mam przerobiną konsole rgh bez napędu .
    Napoczątek kiedy miałem rgh nie było okładek po paru minutach się ściągły teraz miałem podobnie lecz okładki się nie ściągły i w dodatku pudełka/katalogi gier znikły nie wiem czego jest powodem.
    czekam na odp ;)
    I zapomniałem dodać że internet wciąż jest na dole jest moje ip
    Grać się da ale trzeba wejśc przez menadżer

    http://www.youtube.com/watch?v=pH7AOH1mHBI&feature=youtu.be co nie tak robie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zdaża się czasem ,że fsd nie pobiera okładek z automatu...i trzeba to robić ręcznie:
    Y / odśwież okładki
    Lepszym wyjściem jest wrzucenie świeżego fsd na dysk i ponowne skonfigurowanie.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    dobrze ale w zakładce gry xbox360 nie ma pudełek/katalogów gier
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw ścieżki na nowo i przeskanuj.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Więc jak to zrobić.
    zaznaczyc czy odznaczyć auto skan przy stracie bo jak chce skan ręcznie to pisze:There are currently no definded scan paths. Please add paths and try again. Czyli Obecnie nie ma definiowanej ścieżki skanowania. Proszę dodać ścieżkę i spróbuj ponownie
    i zrobiłem co wcześniej pisałes
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dodaj ścieżki żeby można było skanować kolejna zakładka w fsd pod skanowanie automatyczne / ręczne.
     
  8. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Zrobiłem tak jak mówisz i nic pisze by wybrac location to add to path list to ma znikać a w zakładce gry xbox 360 jest 0 of 0
     
  9. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Chyba wiem ocb. Miałem podobny problem że nie czytało mi gier w Bibliotece oczywiście na Rgh i w zakładce gdzie tworzysz ścieżke jest taki pasek z przedziałem od 0 do 10 bodajże jakiś ziomek z forum już nie pamiętam jaki ale i tak chwała mu za to kazał mi zmienić z 2 na 10 i wszystko śmigało tzn. wyskakiwały gry w blibliotece ;d
     
    1 osoba to lubi.
  10. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    a mógł byś mi powiedziec twoje ustawienie skanowanie i zarządanie ścieżkami gry.
    bo zrobiłem tak jak mówisz i nic nie skanuje ja próbuje ręcznie i pisze: Please add paths and try again. Czyli Obecnie nie ma definiowanej ścieżki skanowania. Proszę dodać ścieżkę i spróbuj ponownie
     
  11. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Mam odznaczone "wyłącz skanowanie przy starcie" . A w ogóle masz stworzoną ścieżke do Hdd1 gdzie masz gry ? jeżeli nie to ją poprostu stwórz i zrób takie ustawienie jak ci wcześniej napisałem.
    @edit może nie zapisujesz ścieżki podczas jej tworzenia dlatego nie masz gier w ogóle?
     
  12. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
  13. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    W ustawianiu ścieżki zostaw jak jest czyli Automatic i depath na 10 , gdy wybierasz folder to tylko wejdz w Hdd1 i nacisnij "x" nie musisz wchodzić do folderu z grami może to przesto bo dajesz ścieżke do folderu z grami a Content jak ma czytać skoro dałeś odrazu do folderu ? spróbuj dać Automatic i w manage game path też musisz zapisać nie wiem czy to zapisujesz ... Btw. radził bym odpalić wentylatory :D
     
  14. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    robie i robie nie pomaga ma ktos sprawdzony sposób? lub przypuszczenia czemu tak jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum