1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znowu...kur...problem..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kania-ssj4, Kwiecień 22, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Ostatnio oddałem mój napęd do flasha na LT+...Nie gram z byt często ale w crysisa 2 chciałem zagrać..No i co...A to że 3 razy nagrywałem na emtekach z minimalną prędkością i różnymi spospbami z forum i nadal nic...wkładam płytę do napędu a tam tylko pisze OTWÓRZ NAPĘD...Myślałem że jak zrobie tego flasha to będzie ok a tu dalej nic...Co teraz mam..Wywalić przez okno..??...DO tego inne gry chodzą jak trzeba ostatnio nagrywałem fight night chempion i dragon age 2 i śmiga a tu co..Nic co jeszcze mam zrobić żeby sobie jak człowiek włożyć płyte i zagrać czy znów musze sie bawić w rozkręcanie i tak dalej...Prosze pomóżcie bo już mi się niedobrze robi a pomocy z nikąd...;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Narywaj plik *dvd,zapewne nagrałeś iso.
    Ew. pobierz inną wstawkę.
     
  4. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    a jak to zmienić chyba na forum było coś takiego co nie...Jakiś probramik do zmian czy tutek z iso do dvd..jest cos w tym stylu?
     
  5. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Weź otwórz notatnik ,wklej tak jak tam pisze:


    Zapisz jako , zmien na wszystkie pliki i daj nazwę np. crysis 2.dvd
     
  7. grafipl

    grafipl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robisz plik tekstowy i wpisujesz np.
    LayerBreak=1913760
    s-shift2.iso (nazwa obrazu jaki pobrałeś)

    i zapisujesz plik jako s-shift.dvd
     

Poleć forum