1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znowu o GTA V, LT+ dash16357

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacentym, Wrzesień 20, 2013.

  1. jacentym

    jacentym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,

    od wczoraj walczę z GTA V, nagrałem już 4 płytki oczywiście ihas i verbatim xbg360 wszystko jak należy (tak przypuszczam bo wszystkie tak wcześniej nagrywałem) i wyświetla przeczyść szmatką komunikat.
    po update dash stare gry chodzą natomiast nie chodzi mi hot pursuit i assasin brotherhood oryginały chyba jakieś dostałem kiedyś od kogoś i teraz sprawdziłem że nie chodzą, nie wiem jak było wcześniej. assasin II chodzi. Nie wiem co to za LT mam. Konsola Slim z napędem Liteon.
    Coś można poradzić na ten problem? Czy źle nagrywam? Mam podejrzenie co do verbatimów które kupiłem ponieważ są one kolorowe, wcześniej takich nie miałem. Każda płytka ma inny kolor.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podaj media ID płyty z IMGBURN.
     
  4. jacentym

    jacentym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MID: MKM-003-00

    o to chodzi?
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak o to id płyty masz prawidłowe

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. jacentym

    jacentym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co w takim razie jest źle?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Cicha aktualizacja, jakieś błędy w imgburnie typu opc itp, syf na kompie kończy się nagrywarka opcji może być dużo.
     
  8. jacentym

    jacentym Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    imgburna mam ustawionego wedle wszelkich zalecenień. OPC zaznaczone. syf na kompie to nie wiem jak to rozumieć. Na kompie syf jest jak zawsze. nagrywarka chyba też nie bo nie nagrałem na niej nawet 50płyt. czyli największe prawdopodobieństwo, że cicha. Musze z tym powalczyć, jeszcze nie wiem jak.

    co do cichej aktualizacji to znalazłem poradnik na tym forum jednak w muszę posiadać najstarszy dostępny Title Update jednak na podanej tam stronie nie ma jeszcze GTA V. więc nie mogę tego przeskoczyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum