1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Znowu ten sam problem?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateo55, Marzec 16, 2011.

  1. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2 raz podczas nagrywania plyty jeszcze przy 0% wyskakuje mi: Set K0 Data Zone Capacity Failed! Reason: Program Memory Area Update Failure. Przepuscilem gre przez abgx niby wszystko pięknie, ladnie a jednak... czy to wina gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A nagrywała się pierwsza warstwa ? I jakim programem nagrywasz ?

    Najlepszy jest ImgBurn ;)
     
  4. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ImgBrun, plyta dopiero miala zacząc sie nagrywac tzn bufor mial isc w gore i tu nagle błąd..
    Moze mieć z tym cos wspolnego stary abgx? tzn instalowalem go gora 2 miesiace temu i ciagle jest ten sam;)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wina nagrywarki. Sprawdz czy obsluguje plyty DL, jezeli tak to prawdopodobnie jest uszkodzona.
     
  6. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Obsługuje juz nagrałem na niej dobre 30 płyt tylko z tym boksem Fight Night cos nie bardzo idzie ;/
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A może masz zawalony dysk twardy na PC ?
     
  8. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na C wolne 50 giga a na D (tam mam te gry itd) 15 giga wolnego.. najwyzej jak kupie płyte postaram sie nagrac inne gre i wtedy sie zobaczy
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    1. Generalnie to jaka to gra?
    2. I czy nagrywasz z pliku .dvd czy .iso?
    3. Czy nagrywałeś już tą nagrywarką gry?
     
  10. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    fight night champion, tak nagrywalem i gry się nagrywaly od czasu do czasu zepsolo plyte, nagrywam plik DVD (ten taki biały, nie spakowany)
    Taki błąd podczas nagrywania mi się jeszcze nie zdarzył
     
Wczytywanie...

Poleć forum