1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zombie apocalypse problem z wypaleniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karbon1911, Grudzień 29, 2009.

  1. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sciągnołem sobie dzisiaj gre arcade zombie apocalypse próbowałem nagrać ją jak demo ale nie działa, więc prosze o pomoc jak wypalić tą grę na płytkę ?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To jest arcade i chyba nie ma możliwości uruchomienia go z płyty. Trzeba wgrać na dysk twardy.
     
  4. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak wrzucić to na dysk twardy??? z płyty lub z pendriva sie nie da, a z podpinaniem konsoli do komputera nie mam specialnego doświadczenia.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Tylko podpinanie dysku do PC.I nie pytaj JAK tylko szukaj.
     
  6. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki, spróbuję podłączyć konsolę do PC moze windows media connect uda mi sie to jakoś przenieść. Jeszcze raz dzięki za pomoc:)
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nu Nu Nu, musisz dysk przez SATA podlaczyc i potem Xplorerem wgrac.
     
  8. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hehe tak dużo roboty przy tak małej gierce dzięki za pomoc ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum