1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrobienie z konsoli komputer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SoTTeR, Grudzień 30, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Witam !
    Tak jak w temacie czy da się z konsoli xbox 360 zrobić komputer ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    A nie da się np. wyciągnąć procesor albo kartę graficzną i wsadzić do kompa ?
     
  5. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    to jest nie możliwe ponieważ konsola ma inną płytę główną niż blaszak
     
  6. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Kurcze szkoda :( będę musiał sprzedać konsole
    Dzięki za szybką odpowiedź
     
  7. mietu

    mietu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sory że się tu podpinam z innym pytaniem, ale myślę że nie ma sensu zakładać nowego tematu.
    Moglibyście mi powiedzieć czy kabel ethernet, który dostałem w zestawie z xboxem będzie się nadawał do podpięcia go do PC żeby dzięki temu mieć internet w konsoli?
    Próbuje robić wszystko tak jak w instrukcji która jest tutaj na forum no i mi nie działa za nic w świecie, więc już nie wiem czy to ze mną coś nie tak czy może muszę kupić inny kabel.
    Z góry dzięki.
     
  8. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz mieć krosowany

    BZDURA
     
  9. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam takie pytanie, po co chcesz z xboxa przekladac podzespoly do pc
     
  10. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co słyszałem można wgra Linux do klocka.Poczytaj na innych forach.takich jak elektroda.pl
     
  11. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Z kablem z zestawu działa bez problemu. A Ty PLkubaPL powinieneś dostać warna. Jak nie masz o czymś pojęcia nie pisz.
     
  12. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Ponieważ mam słaby komputer i chyba będę musiał kupić sobie komputer ponieważ lubię grać w gry przez sieć a na xboksie muszę płacić i prawdopodobnie mam bana :)


    tak trochę nie na temat ale czy znacie może jakieś fajne gry gdzie idzie grać z botami tak jak by się grało przez neta tyle że z botami od razu mówię że mam GoW 2 i jest do niczego
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum