1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrobiony backup mw3 dziwna sprawa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez InTheViper, Grudzień 25, 2011.

  1. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Zrobiłem backup poprzez program XBC tylko co mnie zdziwiło w nim jest opcja Complete Backup i Currorent Partion i po włożeniu gry do napędu opcja Complete Backup jest nie aktywna ino ta Currorent Partion no i zgrałem poprzez ta opcje uruchamiam mw3 a tu po angielsku a zgrywałem z płyty gdzie były napisy pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jaki masz region ustawiony w konsoli na której odpalasz tę grę?

    Napisane z mojego fona za pomocą rak.
     
  4. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
  5. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    proszę o odpowiedz i przepraszam,że drugi post pod postem.
     
  6. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    pomoże ktoś?
     
  7. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    pomoże ktoś?
     
  8. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    włożyłem i nic się nie pojawiło to samo jest
     
  9. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    nikt nie wie?
     
  10. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Pomoże ktoś? czemu mam tą opcje nie aktywną?
     
  11. Rakowski98

    Rakowski98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    Poprostu masz i tyle .
    Pozdrawiam ^^
     
  12. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    co to ma znaczyć? posta chciałeś sobie ku. nabić?!
     
Wczytywanie...

Poleć forum