1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zródło zasilania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KaBooM, Kwiecień 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak jak w tytule jakiego źródła zasilania używacie do np CK3i czy xTractor v.2???
    Bo się zastanawiam nad kupnem External PSU Molex, 220V - 12v/5v - Xecuter ale trochę szkoda kasy :D
    może jakaś propozycja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Takie zasilacze jak pokazłeś idzie kupić za 10zł, ja swój zasilam z usb.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    hehehe 10 zł to chłopaki ze sklepu ładnie przycinają:D
    mówisz że z USB bierzesz zasilanie no fakt wychodzi tanio tylko kabelek jakiś dłuższy kupić niż w zestawie dają dobra opcja :D
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    grzegorzd182 a ten zasilacz co masz z tego zestawu jest stabilny ?
    Bo mam uprzedzenie do za taniego sprzętu produkowanego przez chinoli heh :D
     
  7. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Stabilny nie stabilny, ani razu mnie nie zawiódł tak to określę a czy dokładnie podaje swoje znamionowe napięcie to nie wiem nie sprawdzałem:)
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ale po co jak mozna z usb :)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    No niby można z usb ale mam jeden port wolny i nie za bardzo mi to odpowiada żeby kombinować a tak zasilacz kupię, znowu nie taka cena wysoka, chyba najlepsza opcja i na laptopa i PC jak dla mnie
    Dzięki za info :D

    EDIT:
    jak to z tym zasilanie z USB jest?
    ten adapter z zasilaczem mi przyszedł i zasilacz brzydko mówiąc z......ny nawet się nie włączył cham jeden.

    ps. mam nadzieje że następnego ostrzeżenia nie dostanę za post pod postem heh
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień kabel zasilający to zapewne zadziała;) taki szajs.
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    akir a z usb jak zasilanie bierzesz bo aż strach ck3 do tego podpiąć :D

    a próbował ktoś zasilacz z PC bez płyty głównej włączyć tą metoda http://i1078.photobucket.com/albums/w489/malyVVV/Short20pin.jpg + jakieś obciążenie na zasilaczu ?
    bo zaczynam się denerwować powoli z tym zasilaniem heh
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum