1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zróżnicowany NAT

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sith[PL], Listopad 10, 2009.

  1. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    mam problem z NATem.
    Mam dwa sposoby podłączania X'a do sieci
    1) przez ruter bezpośrednio ( nie leży mi to gdyż gram wtedy na starszym kineskopowym, mniejszym TV)
    2) przez laptopa i udostępnianie sieci. (i tu gram na 40" LCD SONY :D )

    Z wiadomych przyczyn wole sposób 2 ale pojawia się problem
    NAT umiarkowany. Odblokowałem wszystkie porty (80, 88, 53, 3074, 3330)
    oraz ustawiłem DMZ. Problem się jednak powtarza. Porty i DMZ ustawiłem oczywiście na IP konsoli.
    Czy wie ktoś w czym leży problem?
    W sposobie 1 nie ma takiego problemu.

    Proszę mi tu tylko nie pisać żebym bezpośrednio przez ruter. Co mam zrobić z laptopem itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylacz zapore w windows i w antyvirusie
     
  4. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to jak laczysz przez kompa to ustaw ip kompa jako dmz
     
  6. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ustawiłem i nic
     

Poleć forum