1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrozpaczony użytkownik błaga o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez delimos1, Lipiec 21, 2011.

  1. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    A wiec tak : dzisiaj rano wpadlem na idiotyczny pomysl sciagniecia akualizacji do mojego x360.Po akualizacji wersja mojej konsoli wygladala nastepujaco 2.0.1888.I ku mojemu zdziwieniu gry (tak,tak piraty) byly krotkomowiac odtwarzane jakbym nie mial przerobionej konsoli(przed akualizacja wszystko chodzilo flash 1.6) i teraz moje pytanie brzmi czy jakbym wgral flasha 1.1 to dzialalo by? Albo czy da sie jakos ta akualizacje cofnac lub usunac.Licze na odpowiedz najlepszego forum o x360.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najnowsza aktualizacja usuwa przeróbkę. Nie da się tego cofnąć. Najlepiej przerób na nowo ale na lt+ 1.9.
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    nie da się cofnąć aktualizacji dasha
    nowa wersja dasha usuwa przeróbke i właśnie ją sobie wgrałeś ;P
    po flashu wszystko powinno znowu działać, ale lepiej wgraj sobie LT+1.9, a nie 1.1 ;p jak już masz flashować to lepiej wgrać najnowszą przeróbke

    @up
    byłeś szybszy;P
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Dzieki bardzo za odpowiedzi.
     
  6. chudini3

    chudini3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    no to wpadles w gowno:d
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nowa przeróbka albo granie na oryginałach :)
     
  8. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Mam kilka oryginalnych gier i teraz sie one przydadza ale glownie gralem na piratach i nie wstydze sie tego bo ceny oryginalnych gier sa dosyc wygorowane.Ale na szczescie ten nowy flash powinien zalatwic sprawe.
     
  9. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nowy flash lt+ 1.9 i wszystko bedzie chodzic tak jak chodziło
     
  10. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    A tak na oko to duzo sie za ta przerobke placi?
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zależy na które oko : )
    Ceny od 30 do nawet 100 zł
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Do 50zł. Ja samemu sobie wgrywam.
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    na moje oko 140 zł mogę ci przerobić, a tak poważnie sam sobie ją przerób ciężkie to nie jest.
     
  14. chudini3

    chudini3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    j/w troche poczytasz i dasz rade:)
     
  15. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Rozbierznosc dosyc duza jest ale to jeszcze nie az taka fortuna
     
  16. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    To jak macie jakis dobry poradnik jak przerobic to dajcie link , z gory dzieki
     
  17. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Podlaczam sie do prosby o poradnik :)
    No i jaki sprzet do tego kupic :>
     
  18. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    delimos1,Ja zrobiłem przeróbkę w Białymstoku u gościa za 50 zł,bo też dałem aktualizacje :p
    Jeżeli byś mógł przyjechać do Białegostoku to polecam.
     
  19. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    No niestety do Białegostoku przyjechac nie moge bo koszt podrozy za drogo by mnie kosztował (jestem z dolnego śląska)
     
  20. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    do przeróbki samemu potrzebujesz klucz napędu, podłączasz napęd x-a do kompa kablem sata i programem wgrywasz flash (nie wiem jakim bo w tym nie siedze ale wystrczy troche na forum poszukać)
     
  21. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    A skad ten klucz do napedu moge wziac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum