1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrywa połączenie z Media Center???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pytka321, Lipiec 23, 2010.

  1. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    Hej zakupiłem dziś X w wersji slim i mam problem z połączeniem z Windows Media Center po wejsciu w menu konsoli wyskakuje taki komunikat "Connection Terminated. The xbox 360 has been disconnected because and application has launched UI unexpectedly. Would you like to reconnect?" już kombinuje od rana i nie mogę tego ogarnąć błagam was o pomoc :D hilfe ajuto:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz włączony firewall? Używasz Routera? Musisz włączyć UPNP. Wyłącz firewall.
     
  4. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    a możesz jeszcze powiedzieć jak to zrobić? będe bardzo wdzięczny
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najpierw odpowiedz na dwa moje pytania bo tak do niczego nie dojdziemy. Jaki to router i czy używasz firewall'a? (jakiś program, albo windowsowy)
     
  6. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    router dlink dir-300 a czy mam jakiś firewall to ci nie powiem ja nic nie instalowałem ale mam viste home premium i tu może być coś takiego hmm
     
  7. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Okey. Naciskasz start i wpisujesz Firewall. Wybierasz Sprawdź stan zapory i wyłączasz ją.
    Kod:
    http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DIR-300/DIR-3003.jpg
    
    Tak wygląda twój panel w dir-300? Jeżeli tak to wejdź w zakładkę Firewall i go wyłącz.
     
  8. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    Wyłączyłem wszystkie zapory i nic dalej wyskakuje ten komunikat może muszę zgłosić do operatora że mam xboxa i korzysta też z tej sieci hehe sam juz nie wiem:mad:
     
  9. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przetestuj połączenie : Włącz konsole -> ustawienia -> Sieć -> przetestuj połączenie z Windows Media Center i podaj które połączenia działają.
     
  10. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    nie działa tylko media center
     
  11. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    a masz wogole media center na kompie? - sam mam viste a mc nie posiadam (a powinno byc)
     
  12. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    mam mam samo mi się sciągnęło viste mam original hehe spróbuje przeinstalowac może to coś da
     
Wczytywanie...

Poleć forum