1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrzucanie gier na dysk

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kamyk189, Styczeń 31, 2009.

  1. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chodzi mi o to czy będę musiał za każdym razem gierkę nagrywać na dvd czy mogę to zrobić np za pomocą pendriva czy moze przez jakiś kabel?? I jeszcze jedno jak mam to zrobić bo jeszcze nie miałem z tym do czynienia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elarono21

    elarono21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard
    płyta z grą w napedzie i tak musi być :) tylko na poczatku zakreci i potem jzu z dysku ciągnie. a robisz to tak , że wkładasz płyte w napęd potem jak masz okienko z gra wciskasz Y i tam masz opcje zgrania na dysk twardy .
     
  4. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1



    No tak a jeśli chodzi np. o Gta IV ktora zajmuje gdzies z 16gb to jak mam to nagrać to trzeba na specjalne płytki jakieś czy jak?? I trzeba specjalnym programem nagrywać, tak, bo przez nero nie pójdzie??
     
  5. Isil

    Isil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skąd ty wziąłeś 16gb GTA IV?? :confused: A co do reszty, to są działy z tematami gdzie wszystko jest napisane. Czym, na czym i jak nagrywać.
     
  6. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    No to znajdź mi gta IV która zajmuje 4.7 gb, co ty mówisz wogle. ja szukałem ale nie pisze. a wogle masz konsole i sciagales choc z jedna gre.
     
  7. xMaGiKx

    xMaGiKx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha dobry tekst :D:D Po tym co piszesz widac, że ty z konsola nie wiele wspólnego miałeś.
     
  8. Isil

    Isil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nie mogę :eek: Panie kamyk189 przeczytaj sobie dział Informacje dla początkujących. A tak w ogóle to mam konsolę, przynajmniej tak sądziłem do tej pory ale zaczynam wątpić. :DD
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tam sa gry ktore chodza lub zmiescza sie na plycie tam nie ma nawet gta iv i nie wiem jak 75 partow (200mb) zmiescic na plytce dvd+r dl a nagrywac umiem tylko chcialem sie upewnic czy nie da sie tego nagrywania ominac bo plyty nie sa tanie dvd+r dl ale jesli nie ma innego wyjscia to nie pozostaje nic innego jak nagrywac
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma gta????
    Grand Theft Auto IV 6.8 GB to jest ilosc miejsca jaka zajmie ci gra po zgraniu na dysk
     
  12. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra Panowie zwracam honor i dziękuje za porade. Tylko tak to wyglądało a wiecie jeszcze nie nagrywałem gier na konsole. Jeszcze raz dzięki
     
  13. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    I co tak sie kłuciłes a trzeba bylo dokladnie popatrzec ze przed 6 nie ma 1 lol2 i jeszcze sie kluci <;p>
     
  14. kamyk189

    kamyk189 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    chomik ja sie nie kluce tylko pytam a wogle jak sie sciaga z serwera gta iv to zajmuje 14 gb a jak sie nagra tylko 6 a w watku download bylo 75 partow po 200mb
     
  15. lseed

    lseed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nie chce zakładać drugiego tematu bo to bez sensu dlatego napisze tu mam nadzieje ze ktos mi sensownie pomoże.. Mianowice chodzi o to że żeby zgrać grę na dysk potrzebny jest nowy "dashboard" jeśli przekręciłem nazwe to sorka... I ja mam do was takie pytanie: skąd ja mam go pobrać żeby miec pewnosc ze jest dobry (sami wiecie ile szajsu krąży w necie) moze ktoś mógł by podesłać konkretnego linka ??
     
  16. lseed

    lseed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz znalazłem....:)
     
  17. CrashOmg

    CrashOmg Banned

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Ja to zrobiłem w sposób następujący:
    -Odłaczyłem kabel od internetu od kompa i podłaczyłem do Xboxa
    -Przestestowałem połaczenie
    -Po pozytywnym wyniku testu wszedłem na Xbox Live i sciągnołem "update"
    -Po ponownym uruchumieniu konsoli miałem nowy dashboard i gry mogę zrzucać bez poroblemowo poprzez zainstalowanie ich na dysku to dla tych którzy nie znalezli .
     
Wczytywanie...

Poleć forum