1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zrzut Ekranu/xbox-xbox/wmc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Matash, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Mam kilka pytań :

    Czy da się w jakiś sposób zrobić zrzut ekranu w xboxie?

    Czy da się jakoś połączyć dwa xboxy? Czy zostaje mi tylko podłączyć router przenieść drugi telewizor do mojego pokoju do niego podłączyć 2 xboxa i wtedy grać na 2 playerów?

    Jak to jest z tym media center? Muszę mięć jakiś program na komputerze? Czy po prostu mogę mieć win Xp i podłączyć kablem xboxa z komputerem (ethernet) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z media center jest tak że ściągasz ten program na kąpa podłączasz przez erthrnet do xbox'a i wpisujesz jeszcze jakieś dane i o ile dobrze pamiętam to wszystko. Tu masz oficjalną stronę http://www.xbox.com/pl-PL/pcsetup/XPPreSP2.htm

    Jeśli chodzi o zrzut ekranu to nie jestem pewien, ale chyba nie można ewentualnie jeżeli jest opcja screenshot w grze.
     
  4. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A gdy już podłączę pod komputer ustawie wszystko to potem muszę mieć komputer odpalony, żeby korzystać z tego media center w xboxie?
     
  5. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak nawet nie tylko komputer ale też media center... miło mi jeżeli pomogłem.
     
  6. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    łee ; O To nie podoba mi się już to . :[

    Dziękuję bardzo za odpowiedź ;)
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    co do ss - albo aparat/komorka albo karta tv.
     
  8. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tuber tv do ss koniecznie
     
  9. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No niby tak..Ale pewnie zdjęcia zrobione komórką/aparatem nie zachwycają .. :/
    No cóż przeboleje . :))

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum