1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zspytanie o okładki i TU rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CzeskiFilm, Maj 12, 2013.

  1. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.Mam pytanko odnośnie Titel Updade przy rgh i okładek.Ost musiałem wyczyścić dane w fds i ku mojemu zdziwieniu Title Uptade pozostały i wywaliłem je ręcznie z folderu hdd1/games/data/Title uptade..(myslałem że jak czyszczę dane to TU też się kasują automatycznie).Później pobrałem 3 aktualizaje do halo 4 z czego dwie starsze wywaliłem i patrze w file menadzeze a tam mam 3 foldery z plikami i dwa pliki osobno.z.aktalizacji tego.halo(skąd tam tyle plikow skoro mam tylko.jedną TU).druga.sprawa dotyczy okładek,czy po wyczyszczeniu danyych jest mozliwosc zaladowania hurtowo wszystkich okładek?czy muszę ręcznie do każdej gry pobierać osobno?


    Wysłane z.....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    co do okładek to dajesz od nowa skan lub od nowa robisz ścieszkę do gier i okładki Sciągają się "hurtowo" a co do Title update to czasem automatycznie się pobierają (u mnie tak czasem bywa) przy włączonym skanowaniu dysku przy starcie konsoli
     
  4. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Skan mam włączony przy każdym uruchomieniu fsd ale nie pobrał mi.pobiera tylko jak np.kopiuje gre z pena na dysk.

    Wysłane z.....
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    ale włącz ręczne skanowanie ,w ustawieniach FSD to masz w scan settings
     
  6. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok tak.zrobię,czyli z tego.wychodzi.ze czyszczenie danych w fsd.polega.tylko na.wywaleniu okładek?z tego co pamietam to jak nie mialem rgh to czyszczenie cache polegało na wywaleniu wszystkich TU

    Wysłane z.....
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    nie wszystkie TU zapisują się w folderze CACHE tylko np: w titlu update lub bezpośrednio trzeba je wrzucić do folderu content do danej gry i dlatego przy czyszczeniu nie zawsze TU się usuwa ale okładki się usuwają

    a jak ręczny skan Ci nie pomoże to usuń obecną ścieszkę do gier i ustaw od nowa to napewno pomoże wgrać "hurtowo" okładki
     
  8. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pobierajac Tu przez fsd pobieraja mi sie na hdd___games____data___TU.czasmi zastanawiam się po czym poznać że dany title uptades śmiga załadowany(o tym że trzeba go podświetlić to wiem,ale czy to wystarczy)

    Wysłane z.....
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    TU musi byś "podświetlony" wtedy jest aktywny ,bo jak jest "szary" to jest nie aktywny:lemo:
     
  10. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To wiem,tylko pamietam jak ludzie.pisali ze mieli podswietlony a zmian podobno nie bylo i trzeba bylo kombinowac z folderami
    Wysłane z.....
     
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to właśnie różnie z tymi TU jest . jak ci nie działa właśnie tak że ściągasz i je aktywujesz to niestety ale musisz wtedy kombinować z tymi folderami albo do CACHE albo do CONTENT musisz wrzucać, ale przeważnie działają po ściągnięciu spod FSD
     
  12. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok,dzieki za poswiecony czas i odp.mozna temat usunąć

    Wysłane z.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum