1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zupełnie inne pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Net360, Luty 7, 2011.

  1. Net360

    Net360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem nowy monitor/telewizor Samsung P2270HD, mam mastera kablówkę (system analogowy) wyszukałem programy i kilka ma świetną jakość lecz ok.7 programów jest tragicznej jakości ("mrówki",snieżenie) nie pomogła ani wymiana kabla antenowego ani ustawienia w tv.Od czego to może zależeć ?

    Błagam o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    To może nie jest do końca dobrze nastrojony tv.?
     
  4. Net360

    Net360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy przełączę właśnie na jakiś wadliwy program to ok.2 sekund obraz jest idealny a potem pojawiają się "mrówki"... :(
     
  5. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Cóż więcej nie pomoge...Może przeczytaj instrukcje... A jak nie to idź z tym do sprzedawcy.
     
  6. adi61

    adi61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadzwon do serwisu producenta oni powinni Ci pomóc
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Czasami telewizor nie jest w stanie ustawic w trybie automatycznym odpowiednio kanalu lub dany kanal ma "przebicie" na innej częstotliwości, poszukaj na stronie uslugodawcy kablówki na jakim kanale/częstotliwości powinny byc te kanaly i czy czasami nie sa one kodowane
     
Wczytywanie...

Poleć forum