1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwarcie na płycie??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shadow_Lopez, Maj 15, 2011.

  1. Shadow_Lopez

    Shadow_Lopez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Posiadam X360 Arcade rok produkcji 1.03.2008r płyta Falcon. Konsole kupiłem jako używaną, około rok temu. Ostatnio wystąpił problem a mianowicie zapaliła się czerwona dioda na zasilaczu i nie chce się włączyć. Dociskałem wszystkie przewody bo myślałem ze za słabo stykają ale nic to nie dało. Sprawdzałem mój zasilacz na 2 innych konsolach kumpli i działał bez problemu, pożyczyłem też ich zasilacze (zasilacze 175W) i nawet podłączyłem zasilacz 203W od starszej 360-tki i również tak jak w przypadku mojego zasilacza zaraz po podłączeniu do konsolki od razu zapala się na nich czerwona dioda i nie ma żadnej reakcji. Czy oznacza to zwarcie gdzieś w konsoli? Jeżeli tak, to czy może ktoś wie jak naprawić taką usterkę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak zasilacz ma czerwona zwarcie:) mialem falcona tez kiedys czerwona sie robila jak zasilania z napedu nie dopialem:) i problem moze byc w srodku konsoli pozdr
     
  4. Shadow_Lopez

    Shadow_Lopez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podmieniłem kabelki od zasilania napędu i nawet sam napęd podmieniłem i niestety nic to nie dało...
     
Wczytywanie...

Poleć forum