1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwiecha?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez owned444, Czerwiec 20, 2009.

  1. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
    Siema .nie wiedziałem gdzie to walnac daje tutaj. otoz mam problem. Gram w undercovera ( konsola nieprzerobiona ) ( gra oryginal ) i przy wyscigu ( taki dlugi checkpoint ) Oczywiscie przejade go w czasie dostaje tam staty etc po wcisnieciu accept konsola zwiesza sie . Imo pracuje ale czarno. Wczesniej w zadnej grze czegos takiego nie mialem. Gra nieporysowana ( moze drobne ryski ) czyscilem ja jeszcze . Nie wiem co mmoze byc nie tak. Jak kto ma jakis pomysl pisac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy zdażyło to sie kilka razy?
     
  4. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Próbowałeś instalować grę na HDD?
     
  5. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
    pisalem ze w innych grach nie mialem takiego czegos. Wlaczalem ze 3 razy ten wyscig ale po skonczeniu zawsze to samo.

    nie mam hdd
     
Wczytywanie...

Poleć forum