1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwieszanie się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wulkasz, Sierpień 13, 2011.

  1. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam nową konsolę xbox 360 Slim 250gb jasper z kinectem od 3 dni. Ale od dziś konsola sie zwiesza przy uruchamianiu lub wyłączaniu gry. Albo robi się czarny ekran albo wszystko cały czas widać ale nic nie mogę robić (najczęściej jest czarny ekran). Konsolę wtedy można wyłączyć na guziku ale gdy jest czarny ekran to konsola robi dziwne dźwięki, cały czas coś w niej stuka w równych odstępach czasowych. Ściągłem też kinect fun labs ale gdy włączam 1 z 2 opcji to wtedy zawsze się zwiesz z czrnym obrazem. Co może być przyczyną tych problemów? :confused: Bardzo dbam o konsolę i krótko gram.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Spróbuj wyjąć dysk.

    P.s SLIM jasper co to takiego ?!!!!!!
     
  4. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk jasper 250gb, wersja konsoli Slim.
     
  5. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    Heheh jeszcze lepiej.
    Nie ma czegoś takiego jak ''Dysk Jasper''.
    Czy przy wyjętym dysku, konsola nadal sie zawiesza?
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co wiem to w jasperach byly dodawane dyski max 120gb, dopiero od slimow sa 250gb.

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  7. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moja pomyłka, w każdym razie mam slima 250gb i to pomogło :D dziękuję
     
Wczytywanie...

Poleć forum