1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zwykla nagrywarka a gry na xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez motyl38, Lipiec 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie planuje kupic sobie dana konsole ZESTAW XBOX 360 PRZEROBIONY LT 3.0 GWARANCJA (3352474258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale w zwiazku ze nie ma dolaczonych zadnych gier do niej chcial bym sobie nagrac gre ufc undisputed 3 lecz zwykla nagrywarka poniewaz na ihasa jeszcze nie mam. Jest szansa aby ta gra nagrana zwykla nagrywarka dzialala na lt3.0? Czy niestety do nagrywania gier na ta przerobke wymagany jest juz ihas. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Do prawidłowego działania wymagany jest iHAS.
    Niestety, ale w piracenie też trzeba trochę zainwestować. ; )

    Poszukaj na forum programu o nazwie BurnerMAX Payload Tool v0.15.
    Jest tam link do pobrania programu, lista kompatybilnych nagrywarek, opis działania itd.
    Być może uda Ci się tym nagrać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnalem ten program wczesniej i jak pokazalem koledze komunikat z niego to powiedzial ze musze w ihasa zainwestowac czyli tak czy siak nie nada sie moja nagrywarka laptopowa rozumiem i nic nia nie nagram :D

    komunikat jest taki:
    a co do samej konsoli myslicie ze warto wziac ta z allegro?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a czysta plyte wlozyles do napedu aby sprawdzic czy dziala?
     
    1 osoba to lubi.
  6. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nie wkladalem:p myslalem ze jakos bez plyty program samego softa i model sprawdza czyli mowicie ze trzeba jeszcze plytke wlozyc aby sprawdzic naped?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak
     
    1 osoba to lubi.
  8. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to zaraz sproboje gdzies kupic jakas plytke myslicie ze w tesco dostane verbatimy? i jesli nadal bedzie jakis zly komunikat to rozumiem ze aby zagrac w jaka kolwiek gre musze kupic sobie ihasa? albo kupic orginalke :D
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Możesz nagrać grę zwykłą nagrywarką ale wtedy nie zainstalujesz jej na dysku. Będziesz musiał grać z płyty a wtedy xbox działa jak mały odrzutowiec ;)
     
    1 osoba to lubi.
  10. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie i tak w komplecie dysku nie ma wiec bede gral z plyty chyba ze podlacze swoj zewnetrzny i bede gral bo facet z allegro napisal ze jest mozliwosc podlaczenia pendrive lub zwyklego dysku przenosnego. Co do sprawdzenia nagrywarki programem wlasnie wrocilem z wyprawy po plyte..... nigdzie dostac nie moge w poniedzialek moze przed robota skocze do rtv euro agd albo auchan i tam cos kupie i czy musi byc plyta verbatim czy moze byc inna zwykla w celu sprawdzenia gry ?
     
  11. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Co do tej konsoli z aukcji to ja bym nie ryzykował. Wydaje mi się, że te konsole mogą być już kiedyś naprawiane i długo nie pochodzą. Dysk przenośny możesz podpiąć ale Xbox wykorzysta jedynie 32gb z jego pojemności.
    Co do tego programu to Ci nie pomogę - ja korzystam z iHasa i nie muszę go używać.
     
    1 osoba to lubi.
  12. motyl38

    motyl38 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to teraz nie wiem co zrobic :/ w sumie jakos wiecej niz 400zl na konsole nie mam... kumpel tez kupil na allegro uzywana z przerobka za 300zl i jak narazie mu dziala a ma ponad pol roku. Kurde :(
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Idź do działu GIEŁDA i tam poszukaj.. sporo kolegów z forum oferuje fajne zestawy.

    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum