1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwykła nagrywarka a LT 3.0.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez logix, Styczeń 7, 2012.

  1. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy można wypalać gry XGD3 zwykła nagrywarka na lt 3.0, patchowac najnowszym abgx 360 a potem da rade zainstalowac na dysk twardy konsoli?

    Nie bedzie wywalała autoryzacja płyty?

    Nie interesuje mnie gra na xbox live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Będzie działać. IHAS jest zalecany do grania na live-ie.
     
  4. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepraszam że jestem tak nachalny ale na forum parę osób pisało ze wywala autoryzacja w dziale firmware napędów.(choć nie bardzo w to wierze)

    Dlatego chcę aby ktoś mi jeszcze potwierdził że wszytko działa poprawnie jak ktoś nie gra na livie.
     
  5. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Prawdopodobnie bedzie wywalał blad autoryzacji , tez nie jestem tego pewien , wczoraj zakupilem Ihasa oby to byl przydatny zakup , bo na live nie gram .
     
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    bez ihasa pograsz tylko z płyty jak zainstalujesz to tak jak pisałes BŁAD AUTORYZACJI
     
  7. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Będzie działać ale to zależy od dasha na starych 13599 i 13604 nie będzie problemu ale już na tym najnowszym aktualnym teraz na live w gry wypalane zwykła nagrywarka da się grać ale tylko z płyty bo po instalacji na dysk wywalają błąd odczytu. Polecam Ihass choćby dlatego ze nagrywasz 100% gry i jeśli w przyszłości będziesz chciał zrobić kopie lub będzie trzeba coś dograć do obrazu wystarczy zgrac na dysk i przepuścić przez abgx. gry nagrywane starym sposobem trzeba pobierać od nowa. Pozatym nagrywarka kosztuje tylko 70 zł..
     
  8. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tofik504 napisałeś ze na livie gry wypalane zwykłą nagrywarką wywalają błąd,z tym ze ja nie gram na livie.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    zwykła nagrywarka=gra z płyty
    iHAS=możliwość gry z dysku (oczywiście płyta w napędzie)
    Niezależnie od tego czy offline, czy online.
     
  10. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiecie ile tak mniej/więcej mógłby pochodzić napęd przy grze z niego?

    konsola z czerwca 2008 r dotychczas grałem tylko z dysku.Płyty zawsze verbatim
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zależy jeszcze ile grasz. Moim zdaniem, to się nie opłaca, bo jak laser zacznie padać to będą problemy z odczytem płyt.
     
  12. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja zaś na odwrót od jakiś 3 lat i jak na razie odpukać wszystko chodzi jak ta lala.
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Mam forze 4 , Battlefield 3 nagraną zwykłą nagrywarką LG u kumpla i wszystko się instaluje na forzie 4 czasami wyskoczy autoryzacja ale to sporadycznie ( LT 2.0 dash na pewno mniejszy od 13604 )
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Temat jest o lt 3.0 a nie lt 2.0
     
  15. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko właśnie jest kwestia jak często wyskakuje ta autoryzacja jak raz na ruski rok to ujdzie ale jakby np nie dało się włączyć bo odrazu błąd autoryzacjo to porażka :(
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na lt 3.0 w ogóle nie wyskakuje, tylko że gra z płyty.
     
  17. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepraszam nie sprecyzowałem pytania :
    chodziło mi o częstość występowania błędu autoryzacji po zainsalowaniu gry na dysk i uprzednim wypaleniu tejże płyty na zwykłej nagrywarce
     
  18. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nikt konkretnie na to pytanie Ci nie odpowie. Nie ma na to reguły.
     
  19. the_driver

    the_driver Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam, że u mnie np. w Forza 4 się nie pogra ani z płyty ani z dysku po nagraniu zwykłą nagrywarką
     
  20. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzi mi o to ze jak już raz wyskoczy błąd autoryzacji to potem już sie nie da gry włączyć bo odrazu wywala błąd? czy da rady jakiś czas pograc powiedzmy z godzine?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma reguły, niektórym wywala po 5 minutach, drugim po godzinie, a jeszcze inni grają po parę godzin.
     
Wczytywanie...

Poleć forum