1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwykła nagrywarka, stary dash, LT 2.0 i GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pavvelrm, Wrzesień 18, 2013.

  1. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mówiąc krótko, wszystko wprawdzie opisane w temacie. Mam starą zbanowaną konsolę, z LT 2.0 oraz mam zwykłą nagrywarkę i .. GTA V na kompie :) Co zrobić, aby zagrać :p?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid320

    dawid320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    50zl i przerobić na LT 3.0 bo chyba na 2.0 się nie da.. tym bardziej na zwykłej nagrywarce
     
  4. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak, ale flash to 50zł, nagrywarka 100 i to juz jest 150zł :)) Aktualnie nie mam hajsu, a bym pogral w GTA. Mam wstawę gta, gdzie był dopisek, że działa na LT 2.0
     
  5. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest mi ktoś w stanie pomoc, bo gra się grzeje na kompie :D
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    da sie grac na lt 2.0 bo sam mam takowy i gra smiga wymagany dash 16203 , ja mam spalona ihasem co do zwyklem nie wiem ponoc nie ma CIV wiec zwykla + fix mp3jak co
     
  7. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Wypalone zwykłą będzie działać.
     
  9. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okej stary, to co mam robić :D Ostatnio wypalałem grę w 2010 :D
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja robie tak sciagam obraz iso usuwam plik dvd potem uzywam abgx z ustawieniami pod lt 3.0 znajdziesz na google , nastepnie cofam topologie z lt 3.0 na lt 2.0 programem xbc tez znajdziesz na necie i tu na forum potem nagrywam (u mnie ihas odpowiednie ustawienia dla plyt , ja Platinum ) :)
     
  11. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gra wymaga aktualizacji dasha bo masz stary musisz zrobic i koniec:)
     
  13. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, ale ja nie mam LT 2.0 tylko starszy, jakis ixtreme 1.6 cos takiego, coś mi teraz swita :)
     
  14. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, ale ja nie mam LT 2.0 tylko starszy, jakis ixtreme 1.6 cos takiego, coś mi teraz swita :)

    Moj dash to 8955 :p
     
  15. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrałem dasha 13604. Dalej wyskakuje komunikat o aktualizacji. Pewnie dlatego, że mam jakiegoś ixterme 1.6. Gdy sflas***e konsole do LT 2.0 będzie wszystko śmigać?
     
  16. N1xX

    N1xX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    GTA V wymaga dasha 16202
     
  17. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aktualnie mam dasha 16202 oraz ixtreme 1.6. Mogę wgrać LT 2.0 i spokojnie sobie grać offline w GTA V, bez zadnych przeszkód? Niepotrzebne mi 3.0, ponieważ przez internet i tak grać nie bede, a nie mam ihasa.
     
  18. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak mozesz grac lt 2.0 i ten dash i smigasz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum